KONTAKT PENGEMULIGHEDER

Hvis du ønsker at komme i kontakt med pengemuligheder.dk, så er du velkommen til at kontakte os via kontaktformularen til højre.

 

OM PENGEMULIGHEDER.DK

Pengemuligheder.dk har til formål at dele de bedste, hurtigste og nemmeste måder at tjene ekstra penge på. Pengemuligheder.dk er dog ikke kun en side om hvordan man tjener penge, men også hvordan man spare på disse. Derfor giver pengemuligheder.dk også de bedste og nyeste sparetips, her på siden.

 

Pengemuligheder.dk er en privatdrevet hjemmeside, dette betyder at siden er ejet, skrevet og drevet af selvsamme person, Benjamin H.

 

Alle råd, henvisninger til andre sider og måder/metoder til at tjene og spare penge, er udvalgt efter egne standarder, dette betyder at jeg står inde for alle de råd og måder/metoder som der henvises til her på siden.

 

Pengemuligheder.dk, henviser ikke til urealistiske måder/metoder som lover guld og grønne skove eller bliv rig på 10 minutter koncepter, alle sådanne sites bliver på denne side opfattet som meget useriøse. Pengemuligheder.dk ønsker at være en seriøs guide til hvordan man kan tjene ekstra penge samt give gode spareråd, dette betyder at der ikke henvises til måder/metoder som jeg/pengemuligheder.dk ikke selv ville benytte.

 

Hvorfor har jeg startet denne side?

Pengemuligheder.dk, er startet i 2011 og er et produkt af en personlig interesse for handel, markedsføring og privatøkonomi mm. Jeg har altid haft en stor interesse for måder/metoder til at tjene og spare penge. Det er derfor til dels denne interesse som har ført til denne hjemmeside, udover interessen for bl.a. privatøkonomi, så kan jeg også godt lide at skabe værdi for andre, altså dele ud af egen viden, som kan være med til at hjælpe og oplyse andre.

 

Hvorfor er der annoncer på denne hjemmeside?

Jeg har lagt, og vil fortsat lægge meget tid og arbejde i denne hjemmeside, og da jeg mener at jeg bidrager med råd og måder/metoder som skaber værdi for andre, så er jeg af den holdning at jeg gerne må tjene en lille skilling på alt mit arbejde.

 

Det skal dog lige pointeres, at ikke alle reklamer på denne side er noget som jeg personligt hverken anbefaler eller vil stå indenfor. Disse reklamer, som oftest reklamer fra Google, er genereret automatisk og jeg har derfor ingen indflydelse på hvad der bliver vist/henvist til.

 

Forbehold

Selvom pengemuligheder.dk tester størstedelen af de sites og metoder som henvises til, så kan pengemuligheder.dk ikke garantere for, og står derfor ikke til ansvar for nogen former for tekniske problemer, tab af penge, tidsspilde eller dårlig support, som kan opstå når man tilmelder sig de sider, og/eller prøver de metoder, som pengemuligheder.dk henviser til her på siden.

 

At tilmelde sig et site eller prøve en metode som pengemuligheder.dk henviser til, er helt på eget ansvar.

 

 

Vi håber pengemuligheder.dk vil være en hjælp i forhold til om du ønsker at tjene pg/eller spare penge.

 

Med venlig hilsen

//Team Pengemuligheder.dk - en del af Rodnet Media