Spar penge på kosttilskud

Den stigende interesse for sport, fitness og sundhed i det hele taget, har ligeledes medført et stigende behov for at supplere den daglige kost, med yderligere kosttilskud. Dette betyder derfor at der de seneste år, er skudt et hav af online webshops op som har specialiseret sig i at sælge kosttilskud til folk som dyrker sport og fitness på hobbyplan samt til de mest seriøse sportsudøvere.

 

 

Hvad er kosttilskud??

Kosttilskud er supplementer til den daglige kost, disse supplementer kan være alt lige fra vitaminer og mineraler til proteinpulvere med mere. Disse kosttilskud kommer også i en lang række af forskellige smagsvarianter lige fra pulver, piller og drikke til barer. Så uanset hvad du foretrækker, så er der er rig mulighed for at finde den variation, som du bedst kan lide.

 

Hvor meget kan man spare på at købe på nettet??

Som så meget andet, så afhænger ens besparelse ved et køb på nettet af hvor meget man køber for. Alt andet lige, så kan der dog være mange hundrede til tusinder af kroner at spare hvert år, ved at købe dine kosttilskud på nettet. Idet at webshops ikke har de samme udgifter til lokaler som fysiske butikker, samt at flere af de helt store webshops som sælger kosttilskud i dag, har vokset sig så store at de opnår stordriftsfordele ved indkøb i forhold til deres konkurrenter i de fysiske butikker, så kan kosttilskud sælges billigere på nettet end i butikkerne.

 

Hvordan ved man hvem er der bedst og billigst??

Det er ikke altid ligetil at finde ud af hvem der er bedst og billigst, derfor kan det være en rigtig god idé at researche lidt blandt de 2-3 webshops som man synes bedst om. En god idé er derfor at sammenligne de produkter man er interesseret i og se hvilken webshop som er billigst på netop det produkt du ønsker at købe. Det er nemlig langt fra en selvfølge, at den samme webshop er billigst på samtlige produkter, så det kan variere meget fra webshop til webshop og produkt til produkt. Så brug lidt tid på at undersøge mulighederne, det kan potentielt spare dig for mange penge.

 

Gode råd til sikkerhed når du handler på nettet

 

- Kontroller sælgeren.

 

- Tjek, at betalingsoverførslen er krypteret (Dette er markeret ved at der i browseren er en lille hængelås samt adressefeltet hvor webshoppens hjemmeside navn står, skifter fra http:// til den sikre version https://)

 

- Betal med et dansk eller internationalt kreditkort.

 

- Tjek dine kontoudtog efter dit køb, så du hurtigst muligt kan spærre kortet i tilfælde af misbrug.

 

- Kommer varen ikke, eller bliver der trukket mere en aftalt fra din konto, kontakt da straks webshoppen og informér banken.

 

En måde at sikre sig yderligere, er at se om den webshop som du ønsker købe hos er e-mærket. E-mærket har en lang række af krav som en webshop skal leve op til og følge, før at de kan få et certifikat som er e-mærket godkendt.

 

Læs mere om e-mærket

 

Webshops med kosttilskud

 

Bodylab

 

Bodyman

 

Proteinsalg

 

 

Kosttilskud er ikke altid nok for at få den krop du altid har drømt om!

 

Få et styrketræningsprogram