Spar penge på amazon.co.uk

Hvad er Amazon.co.uk??

Amazon.co.uk er en online markedsplads, hvor det er muligt at sælge og købe ting. Amazon er blandt de absolut største sider inden for online køb og salg, men i modsætning til f.eks. dba.dk - som hovedsageligt har brugte ting - så er Amazon’s fokus mere på salg af nye men også brugte ting fra små og store forhandlere såvel privatpersoner, alt sammen på en nem, sikker og overskuelig måde.

 

 

Hvad kan man købe på Amazon.co.uk??

På Amazon kan man næsten købe alt mellem himmel og jord, det vil sige stort set alt lige fra bøger, elektronik, sportsudstyr, tøj og meget andet.

 

 

Hvorfor og hvor mange penge kan man spare ved at købe på Amazon.co.uk??

Afhængigt af hvad man køber, variere besparelsen, men der kan være rigtig mange penge at spare ved at købe fra Storbritannien (.co.uk). Grunden til dette, er at Storbritannien er inden for EU hvilket betyder at der ingen toldmur er og sammen med en momssats på 20 % i forhold til den danske på 25 % samt et generelt lavere prisniveau, gør dette sammenlagt at der faktisk er rigtig gode penge at spare ved køb fra Storbritannien. Selv med fragt taget i betragtning, så er der stadig gode penge at spare idet det som oftest kan gøres billigere end fragt fra den ene del af Sjælland til den anden.

 

 

Hvorfor Amazon.co.uk og ikke Amazon.com??

Du skal være opmærksom på at du køber fra den rigtige Amazon side. Hvis du f.eks. går ind på Amazon.com og køber noget, så vil der pludselig være told på dit køb idet Amazon.com høre under USA, og det er uden for EU. Så vær opmærksom på at du køber fra Amazon.co.uk, hvis du vil undgå at betale told for dine købte ting.

 

Så vil du også spare penge, når du køber ting på nettet - Amazon.co.uk