Spar penge med tilbudssider

Er du lige som så mange andre også rigtig glad for gode tilbud på alverdens produkter og services?? Hvis ja, så læs videre nedenfor, for mere information.

 

 

Hvordan fungere disse tilbudssider??

Hver dag bliver der lagt nye tilbud ud på rabatsiderne, disse tilbud kan dække alt fra fitness, velvære, restaurantbesøg og hotelophold. Med store tilbud at hente, så er det muligt at opleve ting som man måske ikke tidligere ville have haft råd til, takket værende tilbudssiderne.

 

Nogle sider kører med det koncept at et vist antal personer skal have købt produktet eller servicen før tilbuddet bliver gældende, derfor kan det være en god ide hvis man er interesseret i et tilbud, at anbefale det til sine venner for at sikre sig at tilbuddet bliver til noget.

 

Andre sider kører med det koncept at jo flere personer som køber tilbuddet, jo større rabat bliver der givet, derfor kan det også svare sig at anbefale tilbuddet til sine venner her, ligesom når siderne kræver et vist antal køb.

 

 

Hvordan kan man spare penge på tilbudssider??

Kort sagt, så spare du penge ved at købe i flok, og får dermed mængderabat på en lang række af produkter og services som normalt ville være væsentlig dyrere.

 

 

Hvor meget kan man spare på tilbudssider??

Det er faktisk muligt at spare rigtig mange penge på disse tilbudssider, nogle gange helt op til 70 % på produkter og services mm.

 

Gode tilbudssider

 

  • Saleduck.dk - Tøjmode, elektronik, rejser og mange flere.
  • Downtown.dk - Sportsaktiviteter, Velvære, Events, Restauranter og Hotelophold.
  • Sweetdeal.dk - Restauranter, Hotelophold, events og selvudvikling.
  • Youmeshopping.dk - ½ pris og støt samtidig - Gratis - en hjælpeorganisation efter eget valg!

 

Få et overblik over de gode tilbud, fra de forskellige tilbudssider

All2day.dk tilbyder en gratis service, som giver et godt overblik over dagens mange gode tilbud fra et stort antal tilbudssider.

 

Hver nat læses alle nye tilbud igennem og disse præsenteres kort og overskueligt på All2day.dk, ofte vil der være tilføjet en kommentarer f.eks. om de ting som står med småt, altså ting man bør være opmærksom på, før man køber et tilbud.

 

Det er helt gratis at tilmelde sig All2day.dk's nyhedsbrev, og dette kan gøres i højre side på All2day.dk, og på denne måde kan du via én e-mail holde øje med tilbud fra ca. 30 forskellige sider på én gang.

 

Hvis du ikke ønsker at modtage alle tilbud, men blot de som kunne være interessante for dig, da kan dette gøres ved at oplyse hvor du bor og hvilken slags tilbud som interesserer dig.

 

 

 

Få adgang til alle online tilbud, hvor og når som helst

Bownty er en hjemmeside som samler alle tilbuddene fra nettets mange tilbudssider, for efterfølgende at inddele dem i kategorier, hvilket gør det hurtigt og overskueligt for dig som forbruger at finde de tilbud som du måtte efterspørge. At alle de online tilbud er samlet et sted, sparer dig både for en masse tid men også for en masse bøvl med at finde ud af hvilke og hvor de bedste tilbud findes.

 

Få adgang til alle online tilbud, hvor og når som helst.

De gode tilbud er dem alle vil have, så med Bownty’s nye gratis app har du muligheden for selv at være blandt de første til at få fat i de bedste online tilbud. App’en er den første på markedet, og den giver adgang til alle online tilbud fra en lang række tilbudssider, og gøre det nemt at finde lige de tilbud som kunne være interessante for dig.

 

App’en giver dig muligheden for altid at være opdateret om alle de mange tilbud fra de forskellige tilbudssider. Så uanset om du sidder i bussen eller allerede er ude og shoppe, så kan du altid finde de bedste og nyeste tilbud og dermed være sikret muligheden for gode besparelser.

 

 

 

5 hurtige råd, til når du køber på tilbudssider

 

Planlæg dine køb

At planlægge hvilke slags tilbud man går efter og dermed ikke lade sig friste af impuls køb, kan være med til at spare dig for mange penge. Gør det derfor klart med dig selv hvilke tilbud du går efter - f.eks. er det restaurantbesøg eller hudplejeprodukter du går efter, og udlad at se efter tilbud på ting som du ikke har et reelt behov for at købe.

 

Research

At undersøge hvad et tilbud på et produkt eller service koster det ene sted i forhold til et andet, kan betyde forskellen på at spare lidt penge og spare mange penge. Derfor er Bownty’s hjemmeside samt app rigtig smart, da den gør det overflødigt selv at skulle se på alle de forskellige tilbudssider. Bownty har nemlig samlet alle tilbud, så det er nemt at sammenligne de forskellige tilbud og det er derfor nemt og enkelt at se hvad man får for sine penge.

 

Undersøg sælgeren

Hvis du finder et tilbud som virker rigtig interessant, så kan det godt være fornuftigt at undersøge sælgeren, altså hvad er det er for en restaurant eller butik du er ved at handle med. En god idé kunne f.eks. være at undersøge om der findes nogle anmeldelser af produktet eller restauranten, samt om man reelt spare det som der bliver lovet i tilbuddet, i forhold til hvis man købte det på en almindelig hjemmeside eller butik.

 

Læs det med småt

Når du køber et tilbud, medfølger der oftest en række betingelser for brug af dette tilbud, dette er som oftest noget som står med småt. Betingelserne kan f.eks. være, at produktet skal bestilles et bestemt antal dage før man ønsker at bruge det, eller at værdibeviset skal indløses inden for et halvt år. Oftest er det ikke noget problem at opfylde betingelserne, men det er vigtigt at holde sig betingelserne for øje, så man f.eks. ikke risikere at værdibeviset er udløbet, før man når at få det brugt.

 

Hold dig opdateret

Hvis du går op i at spotte de allerbedste tilbud, kan det være en god idé at gøre det til en morgenrutine at tjekke de daglige tilbud, på den måde kan du sikre dig store besparelser på produkter og oplevelser, som du ved, at du alligevel skal bruge i fremtiden.