Spar penge på dit benzinforbrug

Har du bil?? Hvis ja, så er du nok blevet opmærksom på de stigende benzinpriser, hvilket nok også godt kan mærkes negativt i din pengepung.

 

Det store spørgsmål, er derfor hvordan man mindsker sine benzinudgifter.

 

Pengemuligheder.dk har derfor samlet tre måder, til hvordan man kan mindske sit benzinforbrug.

 

 

Tank, der hvor benzinen er billigst.

Ved at blive opmærksom på hvor man kan få den billigste benzin, kan spare en for mange penge om året.

FDM, har en god side hvor både tankstationerne men også private kan indberette om benzinpriserne for deres lokale tankstation. Fordi, siden bl.a. er brugerbaseret, betyder at siden bliver holdt up to date, af de mange indberetninger tankstationens kunder og/eller bilister, fortager.

 

Vil du finde ud af hvor benzinen er billigst i dit lokalområde - fdmbenzinpriser.dk

 

Tip.

Et godt råd til hvordan man får billig benzin. Benzinpriserne er som regel billigere om morgen, så hvis man har mulighed for at tanke inden kl. 10, så kan der være fornuftige penge at spare.

 

 

Kør på en måde, så du mindsker dit forbrug af benzin.

Man kan rent faktisk mindske sit benzinforbrug med helt op til 20 %, bare ved at ændre nogle få ting ved måden man køre bil på.

 

Hvis ikke du allerede har hørt om denne kampagne, så kører der en kampagne kaldet KørGrønt, som Trafik-styrelsen står bag, kort og godt går kampagnen ud på at ændre folks kørevaner, så de bliver bedre til at køre økonomisk og dermed grønnere.

 

På deres hjemmeside KørGrønt.dk er der en lang række videoer, til hvordan du skal bære dig ad med at ændre måden du køre bil på.

 

Vil du selv finde ud af hvordan du kan spare helt op til 20 % på dit benzinforbrug, så gå ind på KørGrønt.dk

 

 

Samkørsel - Kør sammen med andre og del benzinregningen.

En god måde at spare penge på sit benzinforbrug, er ved at dele regningen med andre.

 

Hvis man bor i samme område som nogle af ens kolleger, så kan man lige så godt køre sammen og på den måde mindske sit benzinforbrug. Hvis man ikke bor i nærheden af nogle af ens kolleger, så kan man prøve at finde folk som også kunne være interesseret i at køre sammen, og som skal samme vej til og fra arbejde som en selv.

 

Samkørselsider