Spar penge på dit elforbrug

Få billigere elektricitet i fællesskab med andre.

 

El-forbundet.dk, er en non-profit organisation, som forhandler elektricitet på vegne af deres medlemmer, det er helt gratis at være medlem af el-forbundet.

 

 

Hvordan fungere dette??

At være medlem af el-forbundet.dk fungere på den måde, at Sparia - som ejer el-forbundet.dk - ca. hvert halvår, får deres forbrugerjurister til at forhandle sig frem til fordelagtige aftaler om elektricitet fra vindmøller i Danmark. Dette betyder at el-forbundet.dk i kraft af at have en større købekraft - i form af medlemmer - end du som enkelt person, vil kunne forhandle med udbyderne om langt mere fordelagtige priser på elektriciteten.

 

 

Hvor mange penge kan man spare??

Ifølge el-forbundet.dk, så var de ved sidste licitation hele 20 % billigere end Dong, til trods for at el-forbundet.dk kun køber miljørigtig vindmølleenergi, i forhold til elektricitet fra Dong som er produceret ved kulkraft.

 

Opsummering

Kunne du også tænke dig at spare penge på din elregning, og kunne du samtidig tænke dig at denne elektricitet også var miljørigtig. Hvis ja, så er den nemmeste måde at opnå dette, at blive medlem af el-forbundet og få deres forbrugerjurister til at forhandle din elektricitet, så denne bliver bedst og ikke mindst billigst mulig.

 

Vil du også have billigere elektricitet - Læs mere på el-forbundet.dk

 

 

Skift cirkulationspumpe og spar mellem 300 og 1000 kr. pr. år. Pengene er tjent hjem efter ca. 4-5 år.

Skift ruderne og pengene er tjent hjem igen efter ca. 3 år.

Hulmur isolér dit hus og pengene er tjent hjem igen efter ca. 1-3 år.

Isolér dit gulv og pengene er tjent hjem igen efter ca. 4-6 år.

Læs mere om hvordan du kan spare penge på dit elforbrug - Goenergi.dk