Spar penge på forsikringer

Hvordan kan man spare penge på sine forsikringer??

Måden man kan spare penge er meget simpel, og det handler blot om at undersøge markedet og finde det bedste selskab til prisen. For at finde det bedste selskab, skal man blot lave en liste over eksempelvis 5 selskaber som man kunne tænke sig at være kunde hos.

 

Når man har lavet sin liste, er det bare at tage den fra en ende af og ringe rundt til de forskellige selskaber og spørge hvad de f.eks. tager for en bilforsikring, indboforsikring eller hvad man nu måtte have interesse i at få forsikret.

 

Når man har ringet til alle de selskaber man kunne være interesseret i, så er det bare at sammenligne selskaberne og se hvilket selskab som giver den bedste forsikring til prisen.

 

Det at undersøge markedet og dermed undgå at tage det første og bedste tilbud, kan spare en for mange tusinde kroner hvert år, da priserne på forsikring kan variere meget fra selskab til selskab.

 

Pengemuligheder.dk vil anbefale, at man som minimum ringer og sammenligner priserne fra 3 forskellige selskaber.

 

 

Tip.

Der kan også spares mange penge, ved at have alle forsikringer i samme selskab, da selskaberne ofte giver rabatter hvis alle ens forsikringer er samlet hos dem.

 

Overvejer du at skifte selskab fordi dit nuværende selskab er blevet for dyrt, så er det en rigtig god ide at ringe til dit nuværende selskab og fortælle dem at man overvejer at skifte selskab, fordi de er blevet for dyrere. I mange tilfælde vil dit selskab være villige til at give forholdsvis store afslag på deres priser, for at beholde dig som kunde.

 

På langt de fleste forsikringsselskabers hjemmeside, er det faktisk muligt at regne priserne ud på ens forsikringer, så man kan faktisk godt slippe for at ringe til de enkelte selskaber og i stedet sammenligne priserne over nettet.

 

Hører du til den gruppe af mennesker som bruge meget af deres tid på facebook og andre sociale mødesteder og elsker du at skrive om din daglige gøren og laden samt om hvor du går i byen, dine hobbyer og meget andet?? Hvis ja, så skulle du måske overveje at lave din egen blog, og samtidig tjene nogle penge på det.

 

 

Eksempler på forsikringsselskaber