Spar penge på hittegodsauktioner

Der kan være gode penge at spare ved at købe brugt på almindelige auktioner, men på hittegodsauktioner kan der være rigtig gode penge at spare.

 

 

Hvorfor kan man spare penge på hittegodsauktioner??

I modsætning til almindelige auktioner, så er de ting som kommer under hammeren på en hittegodsauktion ikke længere nogens ejendel. Enten er genstanden stjålet, efterladt eller beslaglagt af politiet og derfor er der ingen ejer som skal have bare en pæn sum penge for genstandene. Dette betyder dog ikke at politiet bare giver tingende væk, men tingene bliver som regel solgt til en del under det de ville på almindelige auktioner, da politiet ikke er interesseret i at transporterer genstandende frem og tilbage fra diverse hittegodsauktioner.

 

 

Hvorfor er der hittegodsauktioner??

Hittegodsauktioner eksisterer af flere årsager. Hvert år bliver der fundet og beslaglagt tusinde af diverse genstande, bl.a. cykler, knallerter og biler men også lamper, ure og alverdens andre ting. Disse ting, bliver efterfølgende opbevaret i tilfælde af, at ejeren skulle dukke op og identificere dem som sine. Hvis der imidlertid aldrig dukker nogen ejer op, så kan det godt betale sig for staten at få lidt penge i kassen i form af salgsindtægter fra disse genstande på hittegodsauktioner.

 

 

Hvor bliver der afholdt hittegodsauktioner??

Er du interesseret i at gøre et godt køb, så kan du finde dit områdes næste hittegodsauktioner - Her