Tjen penge på at lytte til musik

Lytter du meget til musik, og leder du konstant efter nye kunstnere som du kan blive fan af, eller kan du godt lide at give din mening om musik. Hvis noget af dette passer på dig, så er slicethepie.com lige sitet for sig.

 

På slicethepie.com, kan du høre ukendte kunstnere og bands som prøver at slå igennem. På siden kan du tjene penge ved at lytte til sange/numre og efterfølgende give en anmeldelse med din mening af sangen/nummeret. Det er ikke noget som man score kassen på, men det er en sjov måde at få lidt ekstra penge, hvis man er musikinteresseret.

 

 

Hvad kan man tjene på at lytte til musik??

Ved at være tilmeldt slicethepie.com, tjene man x antal kroner alt efter hvor mange stjerner man har.

 

Måden hvorpå man tjener flere penge, er ved at opnå et højere antal stjerner, som opnås ved at lytte til musik og skrive anmeldelser af diverse musiknumre. Efter at have hørt og anmeldt x antal numre, øges ens rang og man opnår derfor at stige i stjerner og dermed tjener man mere pr. nummer, man hører og anmelder.

 

 

Nedenfor kan du se hvor meget en given rang, giver pr. nummer.

1 Stjerne : $0.02

2 Stjerner : $0.05

3 Stjerner : $0.10

4 Stjerner : $0.15

5 Stjerner : $0.20

 

For at komme i gang, tilmeld dig - Slicethepie.com

 

 

Opsummering

Så hvis du går op i at høre hvad der potentielt bliver det næste store hit, før alle andre, eller kan du bare godt tænke dig at tjene lidt ekstra penge på din musikinteresse, så er slicethepie.com en rigtig god side for musik interesserede.