Tjen penge med en hjemmeside

Hører du til den gruppe af mennesker som bruge meget af deres tid på facebook og andre sociale medier og elsker du at skrive om din daglige gøren og laden samt om hvor du går i byen, dine hobbyer og meget andet? Hvis ja, så skulle du måske overveje at lave din egen blog, og samtidig tjene nogle penge på det.

 

HVORFOR LAVE EN BLOG?

Fordelen ved en blog vs. Andre sociale mødesteder er, at man med en blog har mulighed for at andre end lige ens venner kan have lyst til at besøge ens side og læse om hvad man går og foretager sig.

 

Hvis man er interesseret i at tjene nogle penge samtidig med at man skriver om det man går op i, så er det også lagt nemmere at tjene penge på en blog vs. Facebook, da man ikke behøver være venner med folk og derigennem få besøgende til ens side/profil.

 

Det smarte ved en blog er, at når først rygtet om din blog begynder at sprede sig som ringe i vand, så er det nemt for alverdens folk at kigge forbi din blog, uden at de skal være medlemmer nogle steder eller venner med dig, før at det er muligt. På den måde mindskes chancen for at potentielle faste besøgende aldrig vil kende til din profil/blog.

 

 

HVAD ER EN BLOG?

En blog kan være en slags dagbog på nettet. Dette betyder ikke at det er en dagbog i traditionel forstand, men det er en måde hvorpå man kan fortælle andre om det man interesserer sig for, det man går og laver eller næsten hvad som helst, som man kunne forstille sig andre ville gide læse eller selv går op i.

 

En blog er dermed ikke en helt firkantet ting, og der kan derfor (næsten) være lige så mange forskellige blogs som der findes forskellige mennesker. Hvis man skal komme med en par eksempler på blog typer, som man kan vælge, så findes der private blogs, ekspertise blogs, mode blogs, mad blogs og mange andre slags blogs.

 

 

HVORDAN KOMMER MAN IGANG MED SIN EGEN BLOG?

For at komme i gang med sin egen blog og dermed også at tjene nogle ekstra penge, er det en god ide at være helt klar over hvad ens blog skal handle om. Det vil ikke fungere hvis man skifter emne eller blog type fra tid til anden, da dette vil forvirre ens ”tilhængere” hvilket vil kunne resulterer i at færre vil besøge din blog, fordi den ikke holder en konstant retning. Det er vigtigt hvis man som blogger ønsker at opbygge en populær blog, og samtidig tjene nogle penge på det, at man med jævne mellemrum kommer med nye blogindlæg for at fastholde tilhængernes interesse omkring ens blog.

 

At komme i gang med sin egen blog, er lagt nemmere end mange går at tror. I dag giver mange webhoteludbydere, skabeloner til rådighed, så selv om du ingen erfaring har med html-kodning og hjemmeside opsætning, så er der råd for det. Når først man kaster sig ud i at lave sin egen blog, vil man højest sandsynlig støde på uforudsete udfordringer, det er dog ikke noget man skal være bekymret for, da man som med så mange andre ting, lære det lige så stille hen af vejen.

 

LAV EN BLOG MED FØLGENDE WEBHOTELLER:

 

 

HVOR MEGET KAN MAN TJENE PÅ EN BLOG?

Der er faktisk igen grænse for hvad man kan tjene som blogger, de vildeste eksempler på top bloggers er at finde i USA. Der er flere bloggers i USA som tjener mange millioner på deres blogs hvert år. Dette hører nok til sjældenhederne, ligesom det at være professionel fodbold spiller, og det er dermed kun et fåtal som når helt derop hvor pengene for alvor bliver meget store. Selvom man måske aldrig når helt derop i millionklassen, så kan der stadig være rigtig gode penge at tjene på en velbesøgt blog. Om lige ens blog vil blive særlig velbesøgt, kan kun fremtiden vise og den eneste måde at finde ud af det på, er dermed at springe ud i det og finde ud af det på egen hånd.

 

Det gode ved at lave en blog, frem for eksempelvis et firma, er at du ikke risikerer at stå tilbage med en kæmpe gæld hvis din blog ikke bliver en succes. Grunden til at man ikke vil stå tilbage med en stor gæld, er at man for relativ få penge kan få en blog op at køre, hvis man ikke behøver hjælp til det meste.

 

 

HVORDAN TJENER MAN PENGE PÅ EN BLOG?

Som blogger, vil ens hovedindtægtskilde som oftest komme i form af reklamer på ens blog. Disse reklamer for man ind på sin blog ved at tilmelde sig forskellige mediebureauer, som vil have en række forskellige kunder som vil kunne reklamere på din blog.

 

TJEN PENGE PÅ DIN BLOG MED FØLGENDE AFFILIATE NETVÆRK:

 

 

OPSUMMERING

Det er relativt nemt at starte sin egen blog, alt der kræves er at man køber et domæne og tilmelder sig et webhotel samt at man er klar over hvilket type blog man vil lave. Det vil fra dag et af, ikke være sikkert af en blog er en succes, så det vil som oftest kræve arbejde før man kan høste frugten og det vil derfor også kræve tålmodighed. Når man har lavet sin blog og begynder at få flere besøgende, så vil man også se at ens indtjening langsomt vil begynde at stige.