Tjen penge med et ekstra job

At have et ekstra job ved siden af sit studie eller fuldtidsarbejde, er helt klart den mest indlysende måde at tjene ekstra penge på. Det betyder dermed også at det er den måde hvorpå man er mest sikker på at tjene ekstra penge og man ved også med større sikkerhed hvad man får ind om måneden i forhold til mange andre måder at tjene ekstra penge på.

 

Det der er med et ekstra job, er bare at det kan være hårdere og måske en mere kedelig måde at tjene nogle ekstra penge. De gode, nemme og hurtige penge er derfor sjovere at tjene, men man er ikke lige så sikker på hvad og hvor meget man for hver måned.

 

Hvad man er mest til, er en personlig sag og folk som har en tendens til at være mere risikovillige, vil nok foretrække de hurtige og sjove penge mens folk som hælder mere over mod at være risiko averse, vil vælge et sikkert og fast ekstra job.

 

Et ekstra job, er dog blevet svære at få pga. finanskrisen, og dermed er der andre måder, som vil give større afkast i forhold til den tid man lægger i det, i forhold til at skrive en masse jobansøgninger.

 

 

Ekstra Job

 

 

 

 

 

Opsummering

Så hvis man vil have klarhed over hvad man får penge, ind på sin konto hver måned, og er man klar til at arbejde hårdt for de ekstra penge, så kommer man ikke uden om det at have et ekstra job. Et ekstra job, er i mange situationer den bedste måde til gode ekstra penge, det eneste problem er dog at der skal arbejdes for pengene, der er dermed ikke tale om en passiv indkomst, hvor pengene kommer uden man behøver at arbejde.