Tjen penge på aktiehandel

Som det er i dag, så har det aldrig været nemmere at købe og sælge aktier fra den ene dag til den anden. Grunden til at det i dag er så let, skyldes internettet, som har gjort det både nemt, overskueligt og sikkert at handle med aktier online.

 

Hvad er aktier/aktiehandel??

En aktie, kan beskrives som en andel i en virksomhed. Dette betyder at hvis du køber en aktie, så bliver du ejer af så stor en procentdel af virksomheden, som den aktie du har købt er værd.

 

Eksempel:

Køber du en aktie til 100.000 kr. og virksomheden har 20 aktier á 100.000 kr., så bliver du ejer af 5 % af virksomheden.

Your Social Investment Network

 

 

Hvordan handler man med aktier??

Takket være internettet, har det aldrig været nemmere at handle med aktier online, og nu kan du takket være eToro handle som en professionel aktiehandler, helt uden at skulle sætte dig ind i hvad du skal købe og hvornår.

 

Alt du skal gøre for at komme i gang med at handle med aktier, er at få en gratis konto hos eToro.

 

Når du har lavet en bruger, kan du sætte nogle penge ind på din brugerkonto, for at komme i gang med at handle med aktier.

 

Når du har sat penge ind på din brugerkonto, vil du modtage en bonus alt efter hvor mange penge du har indsat. Denne bonus gør at du eksempelvis har dobbelt den købekraft i forhold til hvis du ingen bonus havde fået, til at handle aktier for. Dette betyder at hvis du f.eks. satte 500 kr. ind på din brugerkonto og deres bonus var 100 %, så ville du nu have 1000 kr. til at handle aktier for.

 

Hovedreglen når man handler med aktier er, at man skal købe billigt og sælge dyrt.

 

 

Hvor meget kan man tjene på aktiehandel??

Der kan være rigtig mange penge at tjene på aktiehandel, den eneste hemmelighed ved at handle med aktier er, at jo mere man investere jo mere kan man tjene. Det er jo ikke for sjov at børsmæglere er drivkraften bag verdensøkonomien og nogle af de mennesker som tjener absolut mest.

 

God side til at handle med aktier

Denne side er meget brugervenlig, og man behøver derfor ingen tidligere erfaring for at kunne købe og sælge aktier, idet man kan kopiere de professionelles handler og tjener penge hver gang de tjener penge, idet du jo har kopieret lige det de gør, helt automatisk.

 

 

eToro - The Social Trading Network – Siden er på dansk og er meget brugervenlig og man behøver ingen erfaring for at kunne købe og sælge aktier.

 

 

Få 20$ Gratis!

 

 

God og sikker måde til overførsel, til og fra eToro til din bankkonto

 

Læs mere om Skrill

 

 

Tip.

Investér ikke alle dine penge i én aktie, med spred dine investeringer for at minimere risikoen for dårlige investeringer.

 

 

Opsummering

Der er gode penge at tjene på at handle med aktier, og overordnet kan man sige at der er to måder at handle med aktier.

 

Måde 1

Den kortsigtede og mere risikable måde at handle aktier på, består i dag til dag handel. Denne form for handel, kræver at man aktivt holder sig informeret om hvad der foregår i erhvervslivet, og at man sætter sig ind i de aktier man handler med.

 

Måde 2

Den langsigtede og mere sikre måde at handle aktier på, består i at man køber aktier og efterfølgende venter på at aktiemarkedet kommer på rette fode igen. Med denne langsigtede måde, er man med den finansielle krise taget i betragtning, ret sikker på at gøre en god handel, da priserne på aktier er meget lave og efter al sandsynlighed vil stige over de næste par år.

 

 

 

Se også - Tjen penge på valutahandel