Kom i gang med aktiehandel

Som det er i dag, så har det aldrig været nemmere at købe og sælge aktier fra den ene dag til den anden. Grunden til at det i dag er så let, skyldes internettet, som har gjort det både nemt, overskueligt og sikkert at handle med aktier online.

 

HVAD ER AKTIER/AKTIEHANDEL?

En aktie, kan beskrives som en andel i en virksomhed. Dette betyder at hvis du køber en aktie, så bliver du ejer af så stor en procentdel af virksomheden, som den aktie du har købt er værd.

 

Eksempel:

Køber du en aktie til 100.000 kr. og virksomheden har 20 aktier á 100.000 kr., så bliver du ejer af 5 % af virksomheden.

 

HVORDAN HANDLER MAN MED AKTIER?

Takket være internettet, har det aldrig været nemmere at handle med aktier online, og nu kan du takket være eToro handle som en rigtig aktiehandler, helt uden at skulle sætte dig ind i hvad du skal købe og hvornår.

 

Alt du skal gøre for at komme i gang med at handle med aktier, er at få en gratis konto hos eToro.

 

 

 

 

 

 

Risiko for tab af kapital ved valutahandel.

76% af detailinvestorkonti mister penge herved

 

 

Når du har lavet en bruger, kan du sætte nogle penge ind på din brugerkonto, for at komme i gang med at handle med aktier. Hovedreglen når man handler med aktier er, at man skal købe billigt og sælge dyrt.

 

 

GOD SIDE AT HANDLE MED AKTIER PÅ:

Denne side er meget brugervenlig, og man behøver derfor ingen tidligere erfaring for at kunne købe og sælge aktier, idet man kan kopiere de populære investorer og tjener penge hver gang de tjener penge, idet du jo har kopieret lige det de gør, helt automatisk.

 

 

eToro - The Social Trading Network – Siden er på dansk og er meget brugervenlig og man behøver ingen erfaring for at kunne købe og sælge aktier.

 

 

GOD OG SIKKER MÅDE AT LAVE OVERFØRSLER TIL OG FRA SIN ETORO KONTO OG BANKKONTO

 

Læs mere om Skrill

 

 

 

 

 

 

Risiko for tab af kapital ved valutahandel.

76% af detailinvestorkonti mister penge herved

 

TIP

Investér ikke alle dine penge i én aktie, med spred dine investeringer for at minimere risikoen for dårlige investeringer.

 

 

KORTE OG LANGSIGTEDE INVESTERINGER

Måde 1

Den kortsigtede og mere risikable måde at handle aktier på, består i dag til dag handel. Denne form for handel, kræver at man aktivt holder sig informeret om hvad der foregår i erhvervslivet, og at man sætter sig ind i de aktier man handler med.

 

Måde 2

Den langsigtede og mere sikre måde at handle aktier på, består i at man køber aktier og efterfølgende venter på at aktiemarkedet kommer på rette fode igen. Med denne langsigtede måde, er man med den finansielle krise taget i betragtning, ret sikker på at gøre en god handel, da priserne på aktier er meget lave og efter al sandsynlighed vil stige over de næste par år.

 

 

 

Dette indhold er kun beregnet til information og uddannelsesmæssige formål og bør ikke betragtes som investeringsrådgivning eller investeringsanbefaling

eToro er en multi-asset platform, der tilbyder både investeringer i aktier og krypteringsassistenter samt handel med CFD-aktiver.

CFD'er er komplekse instrumenter og medfører en høj risiko for at miste penge hurtigt på grund af gearing. 76% af detailinvestorkonti mister penge ved handel med CFD'er med denne udbyder. Du bør overveje, om du forstår, hvordan CFD'er fungerer, og om du har råd til at løbe den store risiko for at miste dine penge.

Meget volatilt, ureguleret investeringsprodukt. Ingen EU-investorbeskyttelse. fare.

 

 

 

 

Se også - Kom i gang med valutahandel