Tjen penge på at designe tryk til tøj

Design your own products at CafePress.com!

Er du kreativ og kunne du godt tænke dig at være med til at sætte trenden, samtidig med at have muligheden for at tjene nogle gode penge. Hvis ja, så kunne det være at du skulle begynde at designe og sælge designs/tryk til t-shirts, trøjer og mange andre produkter.

 

 

Hvordan bliver man designer af sine egne designs/tryk??

Det eneste der kræves for at du kan komme i gang med at lave dine egne designs/tryk, er at du har en ide til hvordan dine designs skal se ud, og at du så efterfølgende kan fører dine idéer ud i livet.

 

 

Hvor og hvordan kan man designe sine egne designs/tryk??

Der er to måder til hvor og hvordan du kan lave dine egne designs/tryk:

 

Måde 1

De websites som der henvises til fra pengemuligheder.dk, har hver især et online webdesignprogram som opfylder de mest basale krav for at lave nogle pæne og gode designs.

 

Måde 2

Den anden måde til at skabe egne designs/tryk, er at købe et designprogram hvor man efter at have lavet et design/tryk kan uploade sit design til de websites, hvor man vil sælge sine designs/tryk.

 

 

Hvordan tjener man penge på at designe og sælge egne designs/tryk??

Alle produkter som man kan lave designs/tryk til, har en grundpris. Der hvor du som designer tjener dine penge, er differencen mellem grundprisen for f.eks. en t-shirt og det du så efterfølgende mener prisen skal være når t-shirten har fået dit design/tryk på.

Eksempel:

1 stk. T-shirt koster 100 kr.

Du synes dit design er 50 kr. værd

Pris for en kunde er derfor 100 kr. + 50 kr. = 150 kr. og du får altså en fortjeneste på 50 kr. pr. solgt t-shirt.

 

 

Hvordan kan man sælge mine designs/tryk??

Når du har designet dine egne designs/tryk, kan du enten lave din egen shop hvor alle dine designs/tryk er samlet, eller du kan lægge dine designs ud på en onlinemarkedsplads. På den onlinemarkedsplads, vil dine designs ligge side om side med alle de andre som også vil tjene nogle penge på deres designs/tryk. Der er selvfølgelig fordele og ulemper ved enten at have sin egen shop, eller ved at lægge sine designs/tryk ud på en onlinemarkedsplads.

 

Gode steder at sælge sine designs/tryk

 

  • Spreadshirt

 

 

Opsummering

Hvis folk synes godt om dine designs, så kan der være rigtig gode penge at tjene og da det ikke kun er i Danmark dine designs kan blive solgt, er der også større chance for at efterspørgslen efter dine designs vil være høj, hvis dine designs/tryk f.eks. har et bredt budskab, som går over landegrænser.