Tjen penge på auktioner

Lige som så mange andre, ligger du sikkert inde med et eller andet du ikke længere bruger. Det er som oftest noget man ikke rigtig nænner at smide ud, og derfor ender det et eller andet sted hvor det hverken bliver set eller brugt. I stedet for at det ligger og samler støv, hvorfor så ikke få det solgt på en auktion og få lidt ekstra penge, til nogle af de andre ting som du faktisk går og mangler.

 

 

Hvad kan man sælge??

Du kan sælge næsten alt, den eneste betingelse er at andre vil give dig nogle penge for det. Ting som kan give gode penge, kan være alt lige fra legetøj, gamle havemøbler eller mormors gamle kommode som ikke passer ind i husets indretning. Ligger man inde med en del ting og sager som man ikke synes er mange penge værd, så kunne man samle de ting i grupper og dermed sælge tingene som pakkeløsninger. At lave en pakkeløsning, kan dog betyde at man intet for solgt, da folk måske ikke gider betale ekstra for to andre genstande som de ikke kan bruge, for at få én genstand de godt kan bruge.

 

 

God side at sælge sine ting på

 

 

 

Opsummering

Der kan være mange penge at hente, ved at sælge ud i nogle af de ting som man ikke længere bruger. Det kræver bare man gider at folk måske skal komme forbi, for at se om genstandene er i orden samt at afslutte handlen. Dette kan dog undgås, hvis man bl.a. sælger sine ting via. ebay.com, her kan man nemlig sende til hele verden, og man modtager sin betaling via paypal(som er et site med sikker betaling), og dernæst sender man genstanden til køberen, eneste krav er at genstanden lever op til beskrivelsen af denne.

 

 

Held og lykke med at få ryddet ud i gemmerne!!