Tjen penge på betalte undersøgelser

Er du god til, eller kan du godt lide at besvare spørgsmål, hvis ja, så er det at besvarer betalte undersøgelser, måske lige noget for dig.

 

 

HVAD ER BETALTE UNDERSØGELSER?

Betalte undersøgelser, er markedsundersøgelser hvor forskellige firmaer er interesseret i at høre deres målgruppes meninger om inden de f.eks. lancerer et nyt produkt til deres kunder. Grunden til de ønsker at høre meningerne fra en del af deres målgruppe, er at de vil se hvordan målgruppen vil reagere på nye produkter eller tiltag som virksomheden overvejer at føre ud i livet.

 

Med betalte undersøgelser kan virksomheder blive klar over om deres målgruppe vil reagere dårligt på deres nye produkt og/eller tiltag. For at sikre at målgruppen ikke vil reagere dårligt, vælger virksomheder at udføre markedsundersøgelser, for at sikre sig at virksomheden ikke for et stort hak i deres image, hvis målgruppen ser virksomhedens nye produkt eller tiltag som værende dårligt.

 

 

HVORFOR KAN MAN BLIVE BETALT FOR AT BESVARE UNDERSØGELSER?

Du bliver betalt for at besvarer undersøgelser, fordi det er langt, langt billigere end hvis virksomheden først præsenterede sit produkt eller tiltag, og det så ikke faldt i god jord. Det ville kræve mange flere penge at rette op på det, end ved at sikre sig det bliver modtaget godt, til at starte med.

 

 

HVOR MEGET KAN MAN TJENE PÅ BETALTE UNDERSØGELSER?

Det variere fra hvert undersøgelses sted, og fra undersøgelse til undersøgelse. Typisk vil man sige at det er muligt at tjene 1 kr. i minuttet også kaldet 60 kr. i timen. Der kan dog være gode penge at tjene på specialundersøgelser som man eksempelvis pr. undersøgelse kan tjene 150 kr. på.

 

Man skal være klar over at det at besvare betalte undersøgelser langt fra gør én rig, men det er en god og relativ let måde at tjene penge hjemmefra, samtidig med at man evt. kan høre radio samtidig med at man besvarer diverse undersøgelser.

 

 

HVOR MANGE UNDERSØGELSER KAN MAN DELTAGE I?

Man kan deltage i alle de undersøgelser, hvor man som person passer ind i målgruppen for virksomhedens produkt eller nye tiltag. Man skal dog være klar over at der ikke hver dag, vil ligge en masse undersøgelser til en, selv om man har tilmeldt sig et survee(undersøgelses) site. Det vil derfor være en god ide at tilmelde sig omkring 5 forskellige sider.

 

Pengemuligheder.dk anbefaler og går kun ind for, at man tilmelder sig sider hvor det er 100 % gratis at oprette en profil/bruger. Pengemuligheder.dk, fraråder derfor, dog uden selv at have nogen erfaringer med sider som kræver penge for medlemskab, at man ikke tilmelder sig sider som kræver penge for medlemskab og som lover guld og grønne skove, da de i værste tilfælde kan være svindelsider.

 

Selvom det ikke lyder som Danmarks højeste timeløn, at besvarer undersøgelser, så er det i nogle tilfælde muligt at tjene et par hundrede på forskellige specialundersøgelser. Eksempler på sådanne specialundersøgelser kunne eventuelt være undersøgelser hvor du deltager eventuelt via. webcam. Nogle undersøgelses steder tilbyder også at man kan får tilsendt og dermed prøve diverse produkter før de kommer på markedet.

 

 

SIDER MED BETALTE UNDERSØGELSER:

 

Udbetaling i kontanter:

 

 

Udbetaling i gavekort:

 

 

  • Toluna - Test produkter, få dem tilsendt og behold dem efterfølgende

 

 

For at kunne hæve de penge som du tjener på diverse betalte undersøgelser, skal du have en Paypal konto.

 

Tilmeld dig - Paypal

 

 

OPSUMMERING

At besvare betalte undersøgelser, er ikke noget man kan leve det vilde liv af, men det kan være en måde at tjene nogle nemme penge, uden mange anstrengelser. Typisk vil man få en undersøgelse hvor man kan tjene 5-30 kr., dette lyder ikke umiddelbart af meget, men laver man et par undersøgelser om dagen, bliver det hurtigt til et par tusinde om året.