Tjen penge på counter strike

Er du god til at spille diverse computer spil, heriblandt Counter Strike, og bruger du dermed også meget af din tid på at spille computer?? Hvis Ja. Hvorfor så ikke begynde at tjene lidt ekstra penge på din hobby.

 

 

Hvordan kan man tjene penge på Counter Strike mm.??

 

Udfordringer:

Hos MyGameGuru.com er det muligt at tjene penge på Counter Strike og andre spil, ved at udfordre andre for f.eks. $2.00. Hvis du er vinderen, vinder du dermed $ 4.00 og har dermed i alt tjent $ 2.00.

 

Turneringer:

Hos MyGameGuru.com kan man også tjene penge ved at spille turneringer, og det er ved at spille turneringer at man kan tjene rigtig gode penge. I turneringer, køber man sig ind ligesom ved udfordringer, men i turneringer er der mange som køber sig ind, og dermed bliver præmiepuljen højere.

 

Eksempel:

Man køber sig ind for $ 4.00, 10 personer køber sig ind og præmiepuljen bliver dermed $ 40.00, som eks. fordeles således:

 

1. $ 21.00

2. $ 12.00

3. $ 7.00

 

 

Godt sted at spille online for penge

 

MyGameGuru.com

 

 

For at overføre og hæve penge til og fra MyGameGuru.com, er det en god og sikker måde at benytte sig af Moneybookers.

 

Tilmeld dig Moneybookers.com i dag – Klik her

 

 

Opsummering

Er du god til at spille computer spil, og kunne du godt tænke sig at tjene nogle sjove penge i sin fritid, så er det at spille computer spil for penge lige noget for dig. Det eneste der kræves for at du kan komme i gang med at tjene penge på at spille computer, er at du er fyldt 18 år, samt at du har nogle penge at begynde at spille for.