Tjen penge på facebook

Pengemuligheder.dk har samlet 4 metoder til hvordan man kan tjene penge på Facebook.

  1. Henvis til egen hjemmeside, og få dermed trafik til din hjemmeside/blog.
  2. Annoncér på Facebook og få dermed trafik til din hjemmeside/blog.
  3. Tilmeld dig Facebooks app. CloudCrowd og udfør et stykke arbejde(project) for Facebook.
  4. Annoncér for andres produkter og/eller kampagner på Facebook og bliv betalt for hvert lead.

 

 

Metode 1

Du kan henvise til din egen hjemmeside/blog, og dermed gøre opmærksom på din side, hvilket også vil tiltrække trafik til din side. Dette betyder at du skriver en status opdatering som f.eks. lyder som følgende:

 

 

 

 

 

 

 

 

>> Pengemuligheder.dk – Måder til hurtige, nemme og gode ekstra penge.

Dette er en gratis måde at gøre folk opmærksom på din side, men der er den ulempe at man kun når ud til et vist antal personer, da man er hæmmet af at have venner og venners venner som målgruppe.

 

 

Metode 2

En anden måde at få mere trafik til din hjemmeside/blog er at annoncere på Facebook. Det smarte ved at annoncere på Facebook, er at man kan specificere sin målgruppe meget nøjagtigt og dermed slipper man for at bruge annoncepenge på folk som ikke hører til ens målgruppe og som derfor måske bare af nysgerrighed, klikker på ens annonce. Når man specificere sin målgruppe kan man f.eks. vælge at de skal gå op i windsurfing for at kunne se ens annonce, hvis nu man forhandler udstyr til windsurfing. Ved at investerer lidt i din hjemmeside, kan man med lidt held formå at for det beløb man har brugt på annoncering ind igen mange gange, da det er relativt billigt at annoncerer på nettet.

 

Kom i gang med at annoncere på Facebook.

 

 

 

Metode 3

CloudCrowd, er ejet af Facebook og er et netværk for firmaer som har brug for at få udført diverse arbejdsopgaver, og folk som er interesseret i at arbejde og samtidig tjene nogle penge. Kort og godt, går CloudCrowd ud på at firmaer forelægger CloudCrowd et project også kaldet en arbejdsopgave. Dette project bliver så delt op i mindre dele af CloudCrowd, hvorefter de bliver gjort tilgængelige for folk som er tilmeldt CloudCrowd og som er interesseret i at løse diverse opgaver ved hjælp af Facebooks CloudCrowd app.

 

Når du logger ind på din CloudCrowd konto, får du et overblik over de opgaver som er tilgængelige, og du kan samtidig se hvor meget en given opgave vil give dig i indtjening. Det man kan tjene på CloudCrowd kan variere fra ca. $ 1.00 til over $ 30.00 for en opgave. Det betyder dermed også at der er relativ gode penge at tjene på CloudCrowd.

 

Kom i gang med at tjene penge på CloudCrowd

 

 

For at få udbetalt dine penge fra CloudCrowd, kræves det at man har en Paypal konto.

 

 

 

Metode 4

Det er faktisk også muligt at tjene rigtig gode penge på Facebook, det eneste der kræves er at man er tilmeldt et par Affiliate netværks hvor man kan finde alverdens annoncer og kampagner.

 

Hvordan kan man tjene penge på Facebook, når man er tilmeldt Affiliate netværks??

Det er faktisk meget enkelt, her illustreret med en step by step guide:

 

Step 1

Du tilmelder dig et par affiliate netværks som udbyder annoncer og kampagner.

 

Step 2

Når du er tilmeldt et par af disse affiliate netværks, så vil deres annoncer og kampagner være tilgængelige.

 

Step 3

Dernæst er det bare at gå i gang med at tjene de gode penge, dette kan gøres på flere måder, men pengemuligheder.dk vil her komme med to eksempler på hvordan man bedst muligt kommer i gang.

 

Step 4

De to måder pengemuligheder.dk vil fortælle nærmere om er begge SEM (Search Engine Marketing) metoder, og som går ud på at man ved hjælp af søgemaskiner såvel som sociale medier, reklamere for et produkt eller en kampagne.

 

 

Metode A

Reklamér på Facebook ved at købe reklameplads, dette er den bedste måde til at nå ud til en bred såvel en specifik målgruppe.

 

Når du har valgt en kampagne på et af dine nu tilmeldte affiliate netværks, så går du ind på facebook her vil du så have mulighed for at lave din reklame. Du har mulighed for at uploade et billede og skrive en title samt brødtekst til din annonce og efterfølgende har du mulighed for at bestemme hvad din målgruppe skal være.

 

Når du har valgt alt lige fra billede, tekst og målgruppe, så er det bare at bestemme hvor lang tid din reklame skal vises på Facebook. Der findes flere valgmuligheder til hvordan din reklame stoppes. Enten sætter du et budget på f.eks 200 kr. når disse penge så er brugt op, vil din reklame stoppe med at blive vist, du kan derfor aldrig komme til at bruge flere penge end dit budget lyder på. Du kan også vælge at sige at den og den dato, skal annoncen stoppe med at blive vist. Når annoncen så stopper vil du blive opkrævet x antal kroner som annoncen har kostet af få vist (Det er muligt at sætte et dagligt budget til eks. 20 kr. så man ikke får en regning på flere tusinde kroner).

 

Når man så har lavet sin annonce, så skal man enten oprette sin Paypal konto som betalingsmåde eller også skal man oprette sit dankort, så Facebook ved hvor de skal opkræve deres betaling.

 

Når alt dette er ordnet, så er det bare at læne sig tilbage og vente på at pengene generes, pengene fra de leads du generer blive sat ind på den affiliate konto som den pågældende reklame/kampagne stammer fra og de kan så hæves til din bankkonto efterfølgende.

 

Den eneste ulempe ved denne metode, er at det kræver penge for at tjene penge og man kan derfor også være uheldig at ens udgifter bliver højre end det man tjener, igen alt kommer an på hvilken kampagne man vælger at reklamere for.

 

 

Metode B

Opret en gruppe, og når gruppen potentielt er blevet populær, så begynder du at lægge annoncer/kampagner ud som folk potentielt vil være interesseret i. Hvis folk er interesseret i dine kampagner og enten tilmelder sig eller køber noget igennem dine kampagnelinks, så vil du tjene penge. Hvor meget du vil tjene kan variere lige fra et par kroner til mange hundrede kroner (Alt efter hvilken kampagne du har valgt og hvad du bliver betalt pr. lead).

 

Vær opmærksom på!

De fleste affiliate netværks kræver man har sin egen hjemmeside for at kunne oprette sig, det er derfor kun et fåtal som acceptere folk uden hjemmeside, altså folk som kun vil reklamere for produkter på f.eks. Facebook.

 

Affiliate netværk som man kan tilmelde sig, for at lave SEM uden at have sin egen hjemmeside

 

 

 

Affiliate netværks som man kan tilmelde sig, for at lave SEM når man har en hjemmeside

 

 

 

Opsummering

Der findes en del forskellige måder at tjene penge på Facebook. Hvad enten du ønsker at annoncere for at tiltrække mere trafik til din hjemmeside/blog, i forsøget på at øge din indtjening, eller du er interesseret i hvordan man kan tjene penge direkte på Facebook med f.eks. CloudCrowd så er det bare at komme i gang og dermed tilmelde sig i dag.