Tjen penge på fiverr

Fiverr er verdens største og mest populære micro-service markedsplads, hvor det kun er fantasien som sætter grænsen for hvad man kan købe og sælge.

 

Hvad er fiverr??

Fiverr er en markedsplads, hvor folk fra hele verden kan købe eller sælge lige den eller de services de ønsker, til en værdi af $5. Det er lige netop værdien på $5 som kendetegner fiverr, idet man ens service ikke må koste mere eller mindre end dette.

 

 

Hvorfor kan man tjene penge på fiverr??

Man kan tjene penge på fiverr fordi det er en markedsplads hvis hovedformål er at matche sælger med en køber, og så længe der er nogle som er interesseret i at købe den eller de services som du tilbyder så er det muligt at tjene penge på fiverr.

 

Hvor meget tjener fiverr, hver gang man sælger en service??

Idet det ikke er gratis at drive en hjemmeside, så betyder dette også at fiverr tager $1 for hvert af dine salg, eller sagt med andre ord så tager de 20 % af salget.

 

Hvordan for man sine penge??

De penge som man tjener på sin eller sine services på fiverr, kan man få udbetalt til sin paypal konto.

 

Få en paypal konto i dag - Paypal

 

Dansk version af fiverr??

Underenplov.dk er et dansk alternativ til fiverr, denne side har dog til hovedformål at sælge services til under 500 kr. så som sælger, er dette et noget bedre belæg for at tjene nogle gode ekstra penge, i forhold til på fiverr.