Kom i gang med valutahandel

Valutahandel kan være en måde at tjene ekstra penge på. Man skal dog være klar over at for at komme i gang, så kræver det en eller anden form for kapital idet man jo skal købe valuta for efterfølgende sælge den igen til en højere pris. Man skal også være klar over, at der er en vis risiko forbundet med at handle med valuta, og man kan derfor risikere at miste penge på at investere og handle med valuta. Har man dog en kapital på f.eks. 500 kr. så er der ikke mange andre måder, hvor man har mulighed for at tjene gode ekstra penge uden at skulle lave specielt meget arbejde, som man kan med valutahandel. Som man ofte siger, så er høj gevinst også ofte forbundet med høj risiko, og en god hovedregel er at man derfor ikke skal investere penge som man ikke har råd til at miste.

 

 

HVORDAN KOMMER MAN I GANG MED AT HANDLE MED VALUTA?

Det er faktisk ikke så svært som mange folk måske går og tror, for denne handelsplatform har samlet og skabt både en nem tilgængelig platform som folk uden erfaring med valutahandel kan bruge, i kraft af dens funktioner og hjælpeværktøjer. De har dog også samtidig formået at tilføje mere avancerede funktioner, som gør at erfarne og sågar eksperter inden for valutahnadel, også finder siden interessant at bruge.

 

 

 

 

 

Risiko for tab af kapital ved valutahandel.

 

HVORDAN FUNGERER VALUTAHANDEL?

Valutahandel fungerer på den måde, at man f.eks. indsætter 500 kr. på sin konto, det er så disse penge man kan købe valuta for. Når man skal i gang med at købe, vælger man måske at købe for 20 % af sin saldo på sin konto. De penge man køber valuta for, kan efter et køb enten blive flere penge værd eller mindre penge værd. Målet er at købe billigt, og vente på at ens valuta stiger i værdi, for så at sælge den igen og opnå en økonomisk gevinst.

 

TIL BEGYNDERNE - KOPIÉR DE BEDSTE VALUTAHANDLERE & FÅ DEL I DERES SUCCES!

Kunne du godt tænke dig at tjene nogle gode penge, men har du ikke forstand eller viljen til at sætte dig ind i hvad og hvornår man kan gøre de bedste handler. Så er heldet med dig, etoro.com giver dig som begynder en rigtig god funktion, kaldet COPY TRADERS. Denne funktion, går i grove træk ud på at man udvælger og derefter kopierer de bedste valutahandlere, og dermed får del i deres succes. Ved at kopiere de gode, kan man blive en succesfuld valutahandler helt uden at have sat sig ind i det med at købe og sælge på de rigtige tidspunkter, samt hvad der er godt at købe på bestemte tidspunkter.

 

Når man vælger at kopiere de bedste valutahandlere, så handler man proportionelt i forhold til den kapital man har og den kapital den valutahandler man kopiere har.

 

EKSEMPEL PÅ DET AT HANDLE PROPORTIONELT:

En valutahandler køber for 2.000 kr. ud af en samlet kapital på 10.000 kr.

Du har en samlet kapital på 1.000 kr. og dit køb af valuta bliver derfor på 200 kr. altså 1/5 af det den ekspert som du kopiere køber for, da din samlede kapital er 1/10 af den du kopiere.

Your Social Investment Network

TIL DE PROFESSIONELLE VALUTAHANDLERE - BLIV BETALT FOR AT HJÆLPE ANDRE!

Etoro.com tilbyder dig som proffessionel valutahandler, også kaldet Guru, at andre kan kopiere dine handler og dermed opnår en del af din succes, du bliver dog betalt for dem som vælger at følge dig. Måden du tjener penge på dette er, hvis du får andre til at følge dig og dermed kopiere dine handler, så vil du kunne opbygge en yderligere indkomst baseret på hvor mange du får til at følge dig. Dette betyder at jo bedre handler du laver, jo flere vil kopiere dig, og jo flere der kopiere dig desto flere penge tjener du, udover dine egne succesfulde handler. Du får dermed en procentdel af gevinsterne fra de personer som kopiere dig og dine succesfulde handler.

 

 

 

 

Risiko for tab af kapital ved valutahandel.

 

For at kunne indsætte og hæve penge, anbefales - Skrill

 

OPSUMMERING

Med en lille investering af kapital, kan det være muligt at tjene gode ekstra penge ved at handle med valuta. Man skal dog være klar over at det at handle med valuta ikke er risikofrit, og man kan derfor risikerer at de penge man har sat ind på en konto, kan forsvinde grundet fejlhandler. Derfor er det vigtigt ikke at handle med penge, som man ikke har råd til at tabe. Der er dog god mulighed for at tjene gode penge, uden at have sat sig ind i hvordan og hvad der er godt at handle, dette kan lade sig gøre fordi man kan vælge at følge andre valutahandlende. Det at følge andre valutahandlende, indebærer at man laver de handler som de laver, dog i den størrelsesorden som man selv ønsker, og dermed også har råd til.

 

KOM I GANG MED VALUTAHANDEL - HVAD ENTEN DU ER BEGYNDER ELLER EKSPERT

 

Begynd at handle selv, kopiér eksperterne eller få andre til at kopiere dig og bliv en Guru.

 

Få en Gratis konto, og begynd at handle allerede i dag.

Al handel indebærer risici. Sats kun kapital, du er villig til at tabe. Tidligere resultater er ikke en indikator for fremtidige resultater.Indholdet er kun til uddannelsesformål og ikke investeringsråd