Tjen penge på youtube

Er du god til at underholde folk, give ekspert viden eller en helt tredje ting, så skulle du overveje at blive en del af Youtubes partner program.

 

 

Hvad er Youtubes partner program??

Youtubes partner program er et affiliate program, hvor du ved at have dine egen profil og dermed også din egen kanal(channel) kan få del i de reklameindtægter som Youtube generere. Du får del i indtægterne fra reklamer som vises ved siden af dine videoer, så hver gang der er en person som klikker på de reklamer som ses ud for og i dine videoer, så får du eksempelvis 30 % af hvad Youtube tjener på dette klik.

 

 

Hvordan bliver man optaget/tilmelder man sig Youtubes partner program??

Selv om det lyder som en rigtig nem måde at tjene ekstra penge på, så er det ikke alle som bliver optaget i Youtubes partner program. For at blive optaget kræves det bl.a. at man har en populær kanal og man derfor har x antal visninger af sine videoer.

 

Selv om det måske kan lyde lidt svært, for almindelige dødelige at blive optaget i Youtubes partner program, så er det muligt, hvis du formår at lave en populær kanal med originalt videoindhold.

 

Pengemuligheder.dk ’s råd er derfor at starte op i det små, byg langsomt en trofast ”fan skare” op, og søg derefter om optagelse i Youtubes partner program når din kanal er kommet op på nogle tusinde views.

 

 

Læs mere om hvad der kræves for at blive optaget i Youtubes Partner Program.

 

 

 

Opsummering

Youtubes partner program, er dog ikke helt let og det kræver derfor at man brænder for det man laver samt ønsker at dele med andre. For at få succes og dermed vejen til at man kan tjene nogle rigtig gode penge, er at man skal opbygge en trofast skare af fans, dette betyder at der ikke skal gå alt for langt imellem at man uploader nye videoer. Der skal derfor ikke gå 6 måneder fra man uploader en video, før der kommer en ny.

 

Det kræver engagement, samt en smule hårdt arbejde for at blive en del af Youtubes partner program. Man kan dog glæder sig over at, med hårdt arbejde følger der som regel også en god belønning, så hvis du har en hobby du brænder for, eller har stor viden indenfor noget som en masse folk kunne få noget ud af, så er det måske en rigtig god ide, at stræbe efter at blive en del af Youtubes partner program, og dermed gøre krav på et stykke af ”reklameindtægts-lagkagen”.

 

Eksempler på Youtubes Top Earners.

 

 

 

Held og Lykke med din nye Youtube Kanal, måske bliver du den næste top earner!