Tjen penge som forsøgsperson

Kunne du tænke dig at give dit bedrag til videnskaben samtidig med at tjene gode penge, så kunne det være at det at blive forsøgsperson er lige noget for dig..

 

Det er måske ikke alle forsøg som falder i din smag eller hvor du passer ind i målgruppen, men det er der heldigvis råd for.

 

Nye forsøg dukker op hele tiden, og med lidt tålmodighed så skulle det være en smal sag at finde et forsøg som både giver gode penge samtidig med at være noget som du ville have mod på at deltage i.

 

 

Hvor lang er varigheden af forsøgene??

Forsøgene kan variere alt fra et en-dags forsøg af nogle timer, til forsøg over flere måneder, hvor man f.eks. møder ind til kontrol 2 gange om ugen i en periode på 3 måneder.

 

 

Hvad kan man tjene som forsøgsperson??

Der er en række faktorer som bestemmer hvor meget man kan tjene som forsøgsperson på forskellige forsøg.

Det vil sige at man som forsøgsperson vil kunne tjene alt fra et par hundrede kr. til kr. +9000.

 

Godt sted at finde forsøg

 

 

 

Opsummering

Det at være forsøgsperson er dog ikke kun lette og gode penge. Der er risici involveret i at deltage i forsøg som forsøgsperson, og man skal derfor være klar over at komplikationer samt bivirkninger kan forekomme ved deltagelse i forsøg. Udover at der kan være bivirkninger forbundet ved deltagelse i diverse forsøg, så er der stadig rigtig gode penge at tjene.

 

Held og lykke som forsøgsperson!

 

 

Forbehold

At deltage i et forsøg er på eget ansvar, og pengemuligheder.dk står derfor ikke til ansvar for nogen former for manglende betaling, for lav kompensation, uforudsete bivirkninger såvel som forudsete bivirkninger som følge af deltagelse i forsøg såvel i forsøgsperioden.