Tjen penge som lektiehjælper

Er du god til at formidle viden på en let forståelig og pædagogisk måde, og har du stor viden inden for et eller flere skolefag, hvis ja. Så skulle du måske overveje at blive betalt lektiehjælper/privatunderviser.

 

 

Hvorfor kan man tjene penge som lektiehjælper??

Mange børn og unge har hvert år brug for ekstra hjælp til deres lektier. Dette kan skyldes at undervisningen i skolen eller på deres uddannelsessted simpelthen ikke er god nok, eller at deres forældre ikke har den fornødne viden eller evner til at hjælpe med deres børns lektier.

 

Dette betyder at folk som har gode evner til at formidle viden, kan tjene penge ved at tilbyde en service hvor de hjælper børn og unge med de fag og lektier som skaber problemer.

 

 

Hvordan kommer man i gang som lektiehjælper??

Det er meget enkelt at komme i gang som lektiehjælper. På langt de fleste sider som formidler kontakten mellem elver og lektiehjælpere, skal man blot oprette en profil og efterfølgende skrive hvilke kompetencer man besidder samt hvilke fag man ønsker at undervise i, og hvad prisen for ens undervisning beløber sig til pr. time.

 

Dernæst er det bare at læne sig tilbage, og vente på at elever med problemer i netop dit fag, kontakter dig for at få dig som lektiehjælper.

 

 

Hvor meget kan man tjene som lektiehjælper??

Der er faktisk ret gode penge at tjene som lektiehjælper. Typisk vil 1 lektion á 45 min ligge på et prislejde på 100-250 kr.

 

Der er dog folk som giver mængderabat, hvis f.eks. en elev bestiller 10 lektioner på en gang, altså et slags klippekort. Hvis en elev ønsker at købe ”et klippekort” betyder dette måske at du som lektiehjælper skal give 10 % i mængderabat og dermed tjene lidt mindre pr. time. Det gode ved et klippekort er dog, at du sikre dig at have noget at lave længere ud i fremtiden, i stedet for måske at aftale lektiehjælpen fra gang til gang.

 

 

Gode sider, hvor man kan tilbyde sin lektiehjælp.

 

 

 

Vær opmærksom på..

For at komme i gang som lektiehjælper, tager de overstående sider sig betalt, for at du kan blive medlem. Betalingen er til dels for at få en indtjening da det ikke er gratis at drive en hjemmeside, og til dels for at sikre sig at de som opretter sig som lektiehjælpere, er seriøse.