Tjen penge som mystery shopper

Hører du til den gruppe som bruger lidt for mange penge på at shoppe eller gå ud og spise hver uge?? Hvis ja, så er her en måde hvorpå du kan få dækket nogle af de mange udgifter du har til denne hobby. Måden du får dækket nogle af dine udgifter på, kan være som Mystery Shopper/Diner.

 

 

HVAD GÅR MYSTERY SHOPPING UD PÅ?

At være Mystery Shopper/Diner går ud på at man får en opgave hos en Mystery Shopping side, som har fået en opgave af en kunde. Din opgave som Mystery Shopper, vil så være at lade som om du er en almindelig kunde. Når du er i f.eks. en butik som du har fået til opgave, så kan opgaven have nogle hovedområder som du skal være opmærksom på, f.eks. hvordan butikken ser ud samt kundebetjeningen i butikken, disse hovedområder i opgaven, kunne virksomheden som har hyret dig måske have været særligt interesseret i at vide hvordan butikken klare sig.

 

Efter at have shoppet eller spist et sted, og du er kommet hjem, så skal du lave en besøgsrapport som f.eks. beskriver hvordan der så ud i butikken/restauranten samt hvordan betjeningen/servicen var, samt en række andre ting som vil være relevante for den virksomhed du var Mystery Shopper/diner for.

 

 

HVOR MEGET KAN MAN TJENE SOM MYSTERY SHOPPER?

Som udgangspunkt er det at være mystery shopper/diner ikke noget som man kan leve af, hvis man kun var beskæftiget med det som erhverv. Det er dog en måde hvorpå man kan forene sin hobby med at shoppe eller spise ude, med at tjene et nogle sjove penge, som måske kan finansiere næste gang man er ude og shoppe eller spise.

 

Honoraret, pr. opgave som Mystery Shopper/Diner bliver aftalt inden opgavens udførelse, og honoreringen kan derfor variere fra opgave til opgave. Variationen, skyldes primært at der er en række faktorer som også spiller ind på honoreringen, det kunne f.eks. være tidsforbruget eller sværhedsgraden af opgaven mm.

 

I nogle tilfælde, så vil du få lov til at beholde de ting, som du bliver bedt om at købe, mens du i andre tilfælde får penge for dit arbejde.

 

SIDER HVOR MAN KAN BLIVE MYSTERY SHOPPER:

 

 

 

OPSUMMERING

Det at være Mystery Shopper/Diner skal være noget man har som bijob, og derfor ikke noget man vil kunne leve i vild luksus af. Som Mystery Shopper/Diner er der derfor nemme penge at tjene, da man tjener penge ved at gøre noget som man i forvejen godt kan lide at bruge sin tid og penge på.

 

Så hvis du elsker at shoppe eller spise ude og godt kunne bruge nogle flere penge til at fortsætte med at shoppe og spise ude, så er Mystery Shopper/Diner lige noget for dig, så skynd dig at tilmelde dig et site, jo før du er tilmeldt, jo før begynder du at tjene på din hobby.