Tjen penge som sæddonor

Er du god til at tage sagen i egen hånd, og kunne du tænke dig at tjene nogle gode penge, så er det at blive sæd-donor måske lige jobbet for dig. Med en arbejdsdag på få minutter, så er der rigtig gode muligheder for en høj timeløn som sæddonor.

 

 

Hvordan fungere det??

Det fungerer på den måde, at man låner et lokale hos den lokale sædbank, op til et par gange om ugen, man går derefter ind og udfører lidt godt gammeldags håndarbejde, og kommer derefter ud med en aflevering, som banken så laver en række test på. Hvis ens sædkvalitet er god og man ikke fejler noget, så er der rig mulighed for at tjene gode penge som sæddonor.

 

 

Hvad kan man tjene som sæddonor??

Som sæddonor, er der rigtige gode penge at hente for en hurtig aflevering. De fleste sædbanker giver ca. 300 kr. per afleveret prøve. Der er dog enkelte steder hvor der er mulighed for at tjene bonusser alt efter om ens profil er en eftertragtet en af slagsen men også hvis man har særlig god sædkvalitet. Hvis man opfylder kravene for at modtage disse bonusser, så kan man tjene helt op til 500 kr. pr. aflevering.

 

Eksempler på Sædbanke

 

 

 

 

Opsummering

Man skal være klar over, at selv om der er gode og relativ nemme penge at tjene som sæddonor, så er man med til at sætte børn i verden, men hvis man har det fint med at ens afkom er spredt rundt om i verden, så er det jo gode penge der kan tjenes. Man skal også lige tage stilling til om man ønsker at ens afkom, en gang i fremtiden, skal have lov til at kontakte en. Dette kan klares ved at have en åben eller lukket donorprofil.