Tjen penge som statist

Har du en skuespiller gemt i dig, eller kunne du bare godt bruge nogle penge, sponsorgaver eller en sjov og spændene oplevelse, så kunne et job som statist være noget for dig.

 

 

Hvad er et job som statist??

Et job som statist, går typisk ud på at være en person i baggrunden af en scene til en optagelse, og man er som person med til at give en optagelse liv. Typisk vil man være med i optagelser i alt fra et par sekunder til nogle minutter, og man har ingen anden funktion andet end at ”se godt ud” og gøre det som man bliver instrueret til. Ofte vil du som statist, finde ud af at der er lange ventetider for at være med i et par minutters optagelse, men denne tid kan bruges på at snakke med andre statister om deres erfaringer med statist jobs osv. Når du venter, vil der dog ofte være forplejning i højere eller mindre grad, enten i form af te, kaffe og vand eller ved heldagsarrangementer vil der ofte være bespisning.

 

 

Hvilke muligheder ligger der i et job som statist??

Hvis du har drømmen om at blive en god og kendt skuespiller, da kan et job som statist være en god måde til at få et godt indblik i hvordan denne branche fungerer. Desuden er der chancen for at du ved et statist job, bliver opdaget, og dermed får chancen for at udleve dine skuespillerdrømme.

 

 

Hvad kan man tjene som Statist??

At være statist er langt fra noget man bliver rig af, dog kan et job som statist være et pænt supplement til ens økonomi. I nogle tilfælde bliver man dog ikke belønnet i form af penge, men derimod i form af sponsorgaver. Det kan faktisk også ske at man kun for den gode oplevelse som belønning, men alt dette er oplyst inden man tilmelder sig et job.

 

 

Hvor kan man finde statist jobs??

 

tv3casting.dk

 

statist.dk

 

onlinecasting.dk