Tjen penge som street performer

Er du god til at danse, spille musik eller forstår du kunsten at underholde folk?? Så kunne det være du skulle få taget dig selv i nakken, og begynde at optræde som Street performer på diverse gader og stræder. Potentielt er der rigtig mange penge at tjene hvis du giver værdi for folk i det øjeblik eller øjeblikke hvor de passerer dig, og måske endda stopper op og lytter/ser på dig ”optræde”.

 

 

Hvordan kommer man i gang??

Umiddelbart er det ikke svært at komme i gang med at tjene penge som Street performer, først og fremmest er det dog essentielt at du ved hvad du vil underholde med, da du ellers ikke har et fundament for at tjene penge. En klassiker inden for Street performance er at spille guitar, spørgsmålet er så om folk er mættet med guitarister, eller om de vil synes godt om dig(hvis du var guitarist). Der er kun en måde at finde ud af om man som Street performer vil blive succesfuld, og det er ved at stille sig op på en gade og begynde at optræde.

 

 

Hvor meget kan man tjene??

At være Street performer kan være en kedelig fornøjelse uden de store penge, men hvis folk synes om en er indtægtsgrundlaget potentielt størrelsesløst, i den forstand at folk ikke giver det samme beløb. Så i teorien kunne der komme en rigmand forbi, som lige kastede et par plovmænd(500 kr.) af sig, og dermed er deri teorien ingen grænser for ens indtægtsgrundlag.

 

I Danmark er det ikke så udbredt at leve af at være Street performer, dels fordi det bl.a. er ulovligt at optræde for penge i København, da det anses for det samme som tiggeri, det stopper dog ikke alle de personer som man dagligt kan se tjener en skilling som Street performer i København. Så selv om det er ulovligt, ser det ikke ud til at holde folk fra at gøre det. I USA er der dog en lang række personer som tjener rigtig mange og gode penge ved at være Street performers.

 

 

Eksempel på en Street performer som tjener kassen

 

 

 

Opsummering

At være Street performer, er en god måde at tjene nogle ekstra penge på noget som man enten går op i og/eller er god til. At komme i gang, koster ikke noget, og indtjeningsgrundlaget er potentielt uendeligt, derudover er der chance for at man bliver opdaget af interessante folk som måske vil investerer i ens talent og dermed har man måske skabt fundamentet til resten af sin karriere. Det eneste man skal være klar over er at det hvert fald i København er ulovligt at optræde som Street performer, da det anses for tiggeri, hvorvidt det også gælder i resten af Danmark, er pengemuligheder.dk ikke klar over. Så hvis du vil være Street performer, så er det bare at kommer derud, du tjener ikke noget ved at sidde og kigge ind i væggen derhjemme.

 

HUSK..!

Medbring, enten en hat eller guitarkasse, som folk kan kaste penge i. Hvis folk ikke kan finde ud af hvor de skal give dig penge, så vil de højst sandsynligt undlade at give dig nogle.

 

De Street performers som tjener kassen, er dem som skiller sig ud. Så bliv en folk lægger mærke til, tiltræk folks opmærksomhed, og bliv belønnet!!