Tjen penge ved at sælge dine billeder

Ligger du inde med en masse billeder af diverse motiver, og/eller brænder du for at tage billeder, hvorfor så ikke lade andre få glæde af dine billeder, samtidig med at du kan tjene nogle nemme ekstra penge.

 

 

Hvordan kommer man i gang??

Der skal ikke ret meget til for at tjene penge på dine billeder, alt du faktisk skal bruge er et kamera, det kan dog godt betale sig at have et af en vis kvalitet samt med en vis mængde pixels, da billeder i god opløsning altid er mere populære end billeder af dårlig opløsning.

 

 

Hvorfor kan man tjene penge på sine billeder??

Du kan tjene penge på dine billeder, da en masse mennesker hver dag skal bruge f.eks. billeder til deres hjemmeside, reklamer og mange andre ting. Da det er dig som har taget billedet er det dermed også dig som har rettighederne til billedet og hvis andre bare tog det uden at have købt en godkendelse til at bruge billedet af dig, så ville det være ulovligt og du kunne dermed i princippet lægge sag an mod dem. Så man tjener altså penge på at folk ikke ønsker at få et sagsanlæg på halsen, og dermed vælger at købe et billede i stedet for selv at tage et lignende.

 

 

Hvor meget kan man tjene på sine billeder??

Der er gode muligheder for at tjene gode penge på en masse forskellige sider på nettet. Det gode ved at sælge billeder på denne måde, er at man kan sælge et ubegrænset antal af det samme billede. Ud over at man kan sælge x antal billeder til x antal penge på et site, så kan man samtidig sælge det samme billede på et andet site og dermed kan man få en indtægt på ens billede fra mange forskellige steder.

 

En god måde at opnå populære billeder på diverse sites, er at se hvad der i forvejen er populært, altså hvad folk som oftest vælger at købe. Ved at tage billeder som er inden for samme kategori eller billeder som ligner de populære, så kan man komme til at tjene mange penge, da der dermed er potentiale for at ens egne billeder kan blive de populære.

 

 

Gode sider at sælge sine billeder på

 

Bigstockphoto

 

Crestock

 

Fotolia

 

 

Opsummering

Har du mange billeder eller kunne du tænke dig at blive fotograf i din fritid og tjene ekstra penge, så skal du til at sælge dine billeder på nettet. Der er potentiale for at tjene rigtig gode penge, da hvert billede kan sælges for x antal kroner, og et ubegrænset antal gange. En god ide er at tilmelde sig flere sites, da det ikke er sikkert at alle vælger at købe på det samme site, så ved at være tilmeldt flere sites kan man potentielt tjene flere penge.

 

Så det er bare med at komme i gang med at tage en masse billeder, og før du ved af det, begynder pengene at rulle ind på kontoen.

 

Held og lykke med din jagt på the money shot!!