Tjen penge ved at sælge dit guld

Det er ikke alle der ligger inde med de store guldreserver, men mange ligger inde med guld i en eller anden størrelsesorden, som oftest i form af smykker og andre guldgenstande. Hvis du er en af dem som ligger inde med mere guld end du har brug for eller som du ikke længere bruger, så skal du nok læse videre på denne side!

 

 

Hvorfor er det en god ide at sælge sit guld??

På nuværende tidspunkt, har guldpriserne aldrig været så høje som de er i dag. Grunden til de høje guldpriser, skal findes i det ustabile finansmarked. Fordi finansmarkedet er så ustabilt pga. finanskrisen, så er guld blevet en god ide, da investering i guld er en mere sikker investering end f.eks. aktier.

 

 

Hvordan kan man sælge sit guld??

Der findes to måder til hvordan man kan sælge sit guld.

 

Måde 1

Man kan sælge sit guld til guldopkøbere, der findes en lang række små såvel store firmaer som specialisere sig i at købe guld op. Disse guldopkøbere, køber nyt såvel som gammelt guld men også ødelagte guldsmykker mm., dette gør de, da de omsmelter det guld de opkøber, for sidenhen at videresælge det til eksempelvis guldsmede som bruger guldet til nye smykker.

 

Måde 2

Det er også muligt at sælge sit guld på auktioner, på auktioner vil det således både være guldværdien og det æstetiske ved evt. et smykke som udgør genstandens værdi og det er derfor muligt at tjene mere her, end ved blot at sælge til en guldopkøber, som kun ser på guldværdien.

 

Sider, hvor man kan sælge sit guld

 

Guldopkøbere

 

 

Auktionshus

 

 

 

Tip

Pengemuligheder.dk vil på ingen måde anbefale dig, at sælge dit guld til firmaer som ønsker dit guld tilsendt for sidenhen at udbetale et beløb til dig. Grunden til at pengemuligheder.dk ikke anbefaler dette, er at man ikke længere – efter at have afsendt sit guld – har kontrollen med det og der er derfor risiko for at man bliver snydt. Derfor anbefaler pengemuligheder.dk, at man booker et møde hos enten et auktionshus eller hos en guldopkøber for at få en vurdering af ens guld før man sælger, ved personlig handel.